Hirdetés

Meglepő gyártónál debütálhat a Samsung 200 megapixeles kamerája



|

Egy friss pletyka szerint nem a koreaiak lesznek az elsők, akik bevetik a mobilos csúcstechnológiát.

Hirdetés

Habár a hétköznapi használatban nem sok értelme van a mobilgyártók megapixel-fétisének, a Samsung komolyan veszi a katalógusokban remekül mutató számháborút, és a 108 MPx-es rekorddöntés után szeptemberben lerántotta a leplet a világ első 200 MPx-es telefonos kamerájáról.

Az ISOCELL HP1 névre keresztelt újdonság kapcsán viszont azóta is rejtély, hogy vajon milyen készülékben debütálhat. Alapvetően a Samsung Galaxy S22 Ultra adta volna magát a legesélyesebb tippként, ám erről már több forrás is híreszteli, hogy "csak" 108 MPx-es lencsét kap.

Hirdetés

Az egyikük, az Ice universe néven ismert kínai szivárogtató most azt állítja, hogy sikerült megtudnia a választ a nagy kérdésre. A Twitteren megosztott posztja szerint elsőként a Motorola veti be élesben a 200 MPx-es szenzort, akiket a Xiaomi követ majd, míg a Samsung csak 2023-ban alkalmazza a saját technológiáját.

Az értesülést természetesen érdemes jó adag kétkedéssel kezelni, már csak azért is, mert meglepő lenne, ha a Samsung ilyen sokáig várna az ISOCELL HP1 ringbe küldésével. Elképzelhetetlennek persze nem elképzelhetetlen, hiszen ha az S22-szériából valóban kimarad az újdonság, akkor a Note-széria szinte bizonyos elkaszálásával a gyártó 2023-as zászlóshajói lesznek a legesélyesebb potenciális jelöltek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.