Hirdetés

Meglepő lesz az iPhone 8 egyik új színe



|

Mindössze négy színben lesz elérhető az iPhone 8, az egyik egy tükörszerű hátlapot jelent majd.

Hirdetés

Minden nappal közelebb kerülünk a tizedik évfordulós iPhone 8 bemutatójához, és minden nap kapunk legalább tíz új pletykát is az almás cég idei készülékeivel kapcsolatban. 

Hirdetés

Az iPhone 8 lesz az első OLED-kijelzős modell a szériában, és elvileg szakít a Touch ID-val az arcfelismerés javára. 

A legutóbbi jelentések szerint az iPhone 8 összesen négy különböző színben lesz elérhető, ezek közül egy lesz teljesen új. Erről Benjamin Geskin adott hírt, aki egyébként számos renderelt képet is kreált már az idei évben. 

Geskin forrása szerint tükörszerű külsőt garantál az új szín az iPhone 8-nak, és egy tükörszerű tokról is megosztott egy fotót, hogy megmutassa, mire gondol pontosan. 

Amennyiben a forrás hiteles, akkor a jelenlegi hat színt jelentő kínálat fele eltűnik, legalábbis az iPhone 8-nál. Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus ugyanis jelenleg kozmoszfekete, fekete, ezüst, arany, rozéarany és piros kivitelben vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.