Hirdetés

Meglepő, melyik az Egyesült Államok harmadik legnépszerűbb telefonmárkája



|

Az Apple és a Samsung mögé egy váratlan versenyző futott be tavaly.

Hirdetés

Míg az európai piac határozottan vevő olyan, néhány éve még ismeretlen márkákra, mint a Xiaomi, az Oppo vagy a Realme, az Egyesült Államok abszolút Apple-párti, egyértelműen vezet az iPhone, és a Samsung is régóta az androidosok kedvence. A kínai gyártók készülékei annyira nem hasítanak a tengerentúlon, így a harmadik helyre sem az egyébként kiváló ár-érték arányt kínáló távol-keleti márkák valamelyike futott be.

Hirdetés

A Counterpoint felmérése alapján 2021-ben a dobogó legalsó fokára a Motorola állhatott fel, ami a Lenovo gondoskodásának köszönhetően most új erőre kapott, a 2020-as teljesítménye 131%-át mutatta fel, és 2021 áprilisa óta őrzi pozícióját. Persze a márka sokak számára ismerős lehet, feltehetően számos felhasználó rendelkezett a 2000-es évek elején valamelyik Motorola modellel. Az olcsó mobilok között a második helyet szerezte meg.

Előretörése egyébként annak is köszönhető, hogy az LG kivonult a piacról. A Moto G Stylus, a Moto G Power és a Moto G Pure vonzó alternatívát jelentettek a felhasználók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.