Hirdetés

Meglepő vallomást tett Jeff Bezosnak a tini, aki szintén a Blue Origin gépével utazott a világűr peremére



|

Talán még a hangulat is megváltozott a kabinban az ominózus kijelentést követően. Vagy talán nem.

Hirdetés

Fontos mérföldkövet ért el a héten a Jeff Bezos által alapított Blue Origin, mivel nem egy, hanem négy embert is sikerült fellőni a Föld és az űr határához, ahol rövid ideig megtapasztalhatták a súlytalanságot az utasok.

Az Amazon alapítója mellett a kabinban tartózkodott még bátyja, Mark Bezos, a 82 éves pilóta Wally Funk, illetve egy 18 éves holland fiatal, Oliver Daemen, aki a jelek szerint készült egy vallomással is.

Hirdetés

A hírek szerint Daemen elárulta Bezosnak, hogy ő bizony még soha nem rendelt az Amazonról, de szerencsére ezért nem lett kihajítva a világűrbe. Sőt, a beszámolók alapján a nagyvállalat alapítója és korábbi vezetője elég lazán reagált:

"Ó, hű, rég hallottam már ezt valakitől."

- mondta állítólag Bezos.

Egyébként a Blue Origin repülése előtt a Virgin csoport atyja, Richard Branson is eljutott többedmagával az űr határához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.