Hirdetés

Meglepően hosszú ideig bírja egyetlen feltöltéssel a Samsung Galaxy Fit2



|

Akár két hétig is működőképes egy feltöltést követően a Samsung új okoskarkötője.

Hirdetés

A piacról egyre nagyobb szeletet kiszakító okosórák mellett nem szabad elfeledkezni az okosított fitnesz-karkötőkről sem, amelyek közül egy kifejezetten impozáns darabbal készül most a Samsung. A gyártó új, 1,1"-es AMOLED kijelzővel felszerelt, Samsung Galaxy Fit2 nevezetű terméke simán a Fitbit Inspire 2 kihívója lehet úgy, hogy még olcsóbb is az utóbbinál. Azt mindenkinek magának kell majd eldöntenie, hogy egy okos fitnesz-karkötő esetében mennyire jó megoldás az érintőképernyő használata, mindenesetre a Samsung gombok nélkül dobja piacra a Fit2-t.

Hirdetés

A 21 grammot nyomó, 2 MB RAM-mal és 32 MB tárhellyel felszerelt Samsung Galaxy Fit2 egyik legfontosabb tulajdonsága mindenképp hosszú üzemideje lesz, ugyanis elvileg átlagosan 15 napos üzemidő sajtolható ki belőle, de megfelelő beállítások mellett még akár a három teljes hetet is elérheti a 159 mAh-s akkumulátor teljesítménye. 

Végezetül persze az árról sem szabad megfeledkezni, ami a fenti paraméterek mellett kifejezetten baráti: hazánkban 15 990 forintos áron vásárolható meg a Samsung Galaxy Fit2.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.