Hirdetés

Meglepően jó laptopot villantott a Xiaomi



|

Coffee Lake CPU-t, NVIDIA videokártyát és vékony kávát kínál az új Mi Notebook Pro.

Hirdetés

A Xiaomi még újoncnak számít a PC-s piacon, elvégre az első laptopját nagyjából egy éve dobta piacra. Most újabb modellel bővült a gyártó kínálata. A Xiaomi Mi Notebook Pro 4-magos Intel Coffee Lake CPU-t, fém házat, NVIDIA grafikát, akár 16 GB RAM-ot és ujjlenyomat-olvasót kínál. 

Hirdetés

A 15,6 hüvelykes notebook a maga méretosztályában igen kompakt. A vételára 860 dollárnak megfelelő összegtől indul fölfelé, és bár hivatalosan eleinte csak Kínában kapható, a kereskedőknek hála valószínűleg hamar eljut majd Európába is. 

A fényes kijelző 1920 x 1080-as felbontást és vékony kávát kapott, ennek köszönhető a kis méret. A háttérvilágított, szigetes billentyűzet 1,5 milliméteres leütési távolsággal operál. 

A laptopon akad két USB-C és két USB 3.0 (A-típus) port, HDMI csatlakozó, SD-kártyaolvasó és jackcsatlakozó. A 60 Wh-s akku gyorstöltést is támogat, 35 perc alatt nagyjából 50 százalékra tud tölteni. 

Legalább három eltérő konfiguráció lesz majd vihető. 860 dollárért Core i5-8250U CPU és 8 GB RAM jár, 980 dollárért pedig Core i7-8550U CPU. 1070 dollárért a RAM mennyisége már 16 GB. Mindegyik modellhez egy 256 GB-os SSD és NVIDIA GeForce MX150 videokártya jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.