Hirdetés

Meglepően könnyen széttörik a Lenovo legújabb gamertelefonja



|

Egy videós már tesztelte, hogy mennyire strapabíró a Legion Phone Duel 2, gyorsan le tudta vonni a következtetést.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt mutatta be a Lenovo a kifejezetten a gamer célcsoport számára tervezett legújabb mobiltelefonját, aminek felépítése és teljesítménye közelít a kézikonzolokéhoz. A Lenovo Legion Phone Duel 2 remekül futtatja a játékokat, és a beépített ventilátoroknak köszönhetően nem melegszik túl, viszont van egy nagy hátránya. 

A Lenovo már több tartalomgyártó számára elküldte a készülék tesztpéldányát, egy YouTube-videós pedig a bemutató videójában rögtön felismerte a Legion Phone Duel 2 egyik gyenge pontját. JerryRigEverything általában nemcsak a telefonok teljesítményét teszteli, hanem külön figyelmet fordít a készülékek strapabírására. Az új Legion ezen a teszten egyértelműen elhasalt, ugyanis kiderült, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel is el lehet törni.

Hirdetés

Zack az alábbi videóban 8:38-nál emeli ki, hogy a telefon mennyire nehéz, és nem gondolná, hogy egyáltalán el lehet-e törni. A készülék struktúrájából adódóan viszont ennek pont az ellentéte derült ki.

Persze az nem valószínű, hogy a mindennapos használat során bárki így feszegetné az új Legiont, viszont mindenképpen érdemes odafigyelni arra, hogy véletlenül se kerüljön olyan helyre a készülék, ahol ilyen nyomás nehezedhetne rá.

Zack egyébként korábban az Asus ROG 5 telefont is hasonló módon tesztelte, és abban az esetben is jobban bírta a strapát a legújabb Gorilla Glass képernyő, mint maga a készülék váza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.