Hirdetés

Megmenekült a Coub, mégsem áll le a videós platform



|

Április első napján kellett volna leállnia, de a Coub még most is elérhető.

Hirdetés

Március közepén számoltunk be arról, hogy 10 év után végleg leáll a nagy népszerűségnek örvendő Coub, most viszont a Telex értesülései szerint megoldódott a helyzet, mégsem fogják leállítani a szolgáltatást. Korábban egy figyelmeztetés fogadott minden látogatót az oldalon, mely szerint 2022 április 1-jén a Coub leáll, addig ne felejtse el mindenki letölteni saját videóit. 

Nos, elérkezett április első napja, de nem történt semmi, a Coub még mindig üzemel. Éppen ezért a Telex megkereste a Coub mögött álló, Komitet nevű orosz céget. Arra voltak kíváncsiak, hogy mi történt, illetve az egész leállás csak egy nagy áprilisi tréfa volt-e.

Hirdetés

A Komitet pedig válaszolt: elvileg találtak egy új vevőt, aki folytatni fogja a Coub üzemeltetését. Ígéretük szerint még a mai nap folyamán megejtik a hivatalos bejelentést is, kíváncsian várjuk a fejleményeket. Hivatalos felületei egyébként konkrétan semmit sem kommunikál a Coub. A platform Facebook-oldala 2021 nyara óta egyáltalán nem frissült, Twitter-profiljuk pedig egészen egyszerűen fel van függesztve.

A Coub oldalán a korábbi vörös figyelmeztetés helyét egy új üzenet vette át, eszerint a videós platform egy új csapattal továbbra is üzemelni, sőt fejlődni fog, a részleteket a későbbiekre ígérik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.