Hirdetés

Megmutatta magát a Samsung Galaxy Note 20 Ultra



|

Egy 360 fokos mozgókép is kiszivárgott már a Samsung Galaxy Note 20 Ultra csúcsmobiljáról, ami augusztus 5-én debütál hivatalosan.

Hirdetés

Sok újdonsággal készül a Samsung: jön a Galaxy Note 20 és Galaxy Note 20 Ultra, a Galaxy Fold 2, a Galaxy Z Flip 5G, a Galaxy Tab S7 és S7+, a Galaxy Watch 3 és a Galaxy Buds Live. Ezek egy része már augusztus 5. előtt debütálhat, de az tény, hogy a legtöbb ember a Galaxy Note 20 Ultrára kíváncsi. Számukra jó hír, hogy a készülékről már egy 360 fokos kép is kiszivárgott. Ezen is a Mystic Bronze árnyalatban látható a készülék, ebben a színben minden új termék kapható lesz a pletykák alapján. 

Hirdetés

Az Evan Blass jóvoltából közzétett anyagokból kiderül, hogy a képernyő széle továbbra is le van kerekítve a Galaxy Note 20 Ultránál, de csak annyira, mint a Galaxy S20 sorozatnál (a Galaxy Note 20 lapos képernyőt kaphat).  Hátulra egy 108 megapixeles főkamera, perszikópkamera (30x-os vagy 50x-es zoomértékeket emlegetnek) és ultraszéles kamera is kerül, lézeres autofókusz elvileg csak az Ultra verzión lesz. 

Úgy néz ki továbbá, hogy annak, aki spórolna, 4G-s változat is lesz a készülékekből. Szerencsére már nem kell sokat találgatni, augusztus 5-én, a digitális Unpacked rendezvényen minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.