Hirdetés

Megmutatta magát az LG feltekerhető kijelzős mobilja



|

A nevét is megtudtuk a virtuális CES első napján.

Hirdetés

Nevet és pár másodpercnyi felvételt fedett fel magáról az LG feltekerhető (vagy ha jobban tetszik, kihúzható) kijelzős mobilja, a hajtogatható kijelzős divattal szembemenő LG Rollable.

A virtuális CES nyitónapján tartott, helyi idő szerint kora reggeli prezentáció legvégén bukkant fel a név, méghozzá magán a készüléken, ami mindeközben kisebb tabletről normál telefonméretre váltott, így szemléltetve látványos, ám szűkszavú erődemonstrációt a dél-koreai cég megoldásáról.

Hirdetés

2020-ban több ízben is rendesen felkészülhettünk a Rollable érkeztére: aki követte a vele kapcsolatos történéseket, az már tavaly ősszel is találkozhatott a megnevezéssel, amikor is az LG levédette azt, továbbá azt is tudhatja, hogy már a TCL és az Oppo is villantott saját kísérleteket a feltekerhető kijelzős mobilok kategóriájában. Hogy az LG mikor és hogyan szándékozik piacra dobni a technológiát, az egyelőre nem derült ki.

Ennél azért jóval elrugaszkodottabb volt a cég dupla kijelzős törekvése, az LG Wing, melynek tesztjét ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.