Hirdetés

Megoldódni látszik a Galaxy S9 nagy rejtélye



|

A kiszivárgott tervrajzok választ adnak a kérdésre: miért nagyobb a Galaxy S9 kijelzőjének oldalsó kerete, mint vártuk?

Hirdetés

Evan Blass múltbéli pontos jóslatait figyelembe véve gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ tényleg így néznek majd ki. A renderelt képek sok kérdéshez vezettek. Sokakat például az zavar, hogy az idei modellek képernyőjének oldalsó kerete nagyobbnak tűnik a tavalyi megoldáshoz képest. 

Hirdetés

A renderelt képen látható modellek inkább hasonlítanak a középkategóriás Galaxy A szériára, mintsem a Galaxy S8 változatlan külsejű utódjára. Sokan foglalkoztak ezzel a témával, és az OnLeaks most sikeresen előásta azokat a gyári CAD-terveket, amelyek talán választ adnak a kérdésekre. 

A Galaxy S8+ és a Galaxy S9+ összehasonlításából kiderül, hogy a képernyő oldalsó lekerekítése sokkal fokozatosabb lesz az idei modelleken: hamarabb kezdődik az ív, és hamarabb is csatlakozik bele az oldalsó keretbe. Emiatt aztán a kijelző oldalsó kerete vastagabbnak tűnik, mint a Galaxy S8-as szériánál. 

Ha minden hitelesnek bizonyul, akkor ezzel a Galaxy S9 nem lesz ugyan olyan elegáns, mint a Galaxy S8; de legalább könnyebb lesz kézben tartani és használni. Könnyebben elkerülhetőek lesznek a véletlen érintések, illetve a képernyővédő fóliák gyártóinak is könnyebb lesz a dolguk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.