Hirdetés

Megoldódott az HTC U12+ egyik nagy rejtélye



|

Maga a gyártó magyarázta el, hogy miért kellett + jelet tenni az új zászlóshajó nevébe.

Hirdetés

Azt már a bejelentés előtt is tudtuk, hogy az HTC idei zászlóshajójának a neve U12+ lesz, annak ellenére, hogy nincs normál U12. Az HTC most azonban szükségét érezte annak, hogy elmagyarázza a névadást. 

Hirdetés

A gyártó azt mondja, hogy sokáig a cégen belül is vitáztak: U12 vagy U12+? Végül az utóbbi mellett döntöttek, méghozzá a készülék méretei és a riválisok jellemzői miatt. Az új zászlóshajó ugyanis nagyobb a legtöbb riválisánál, vagyis alapvetően a Galaxy S9+ és a Pixel 2 XL készülékekkel játszik egy ligában. A méreteit nézve a tavalyi U11+ folytatása. 

Ami pedig a specifikációkat illeti, a + jelző utal rá, hogy mindent megkapunk, amit a legdrágább csúcsmodellek kínálnak, többek között a dupla hátlapi kamerát is. A gyártó szerint a név az eszköz prémium jellegére is utal. 

Az HTC aktuális csúcskészüléke 6 hüvelykes, belógó szenzorsáv nélküli kijelzőt kínál, amely alatt Snapdragon 845-ös lapka, 6 GB RAM és 64 GB tárhely lapul. A 12 megapixeles kamerát egy 16 megapixeles telefotós lencse kíséri, előre két 8 megapixeles szenzor költözött. A további részleteket a korábbi összefoglalónkban találjátok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.