Hirdetés

Megőrülnek az európaiak a Honor okostelefonokért



|

Az európai országokban elképesztően népszerűek voltak a Honor okostelefonjai az idei fekete pénteken.

Hirdetés

Bár Amerika kézzel-lábbal tiltakozik a Huawei termékei ellen, Európában nagyon népszerűek a kínai cég okostelefonjai, sőt, a Honor márka eszközeit is imádják az európai felhasználók. A Honor egész évben sikeres volt, azonban az idei fekete péntek alkalmából valósággal szárnyalt

Hirdetés

Nyugat-Európában éves szinten 250 százalékkal több okostelefont adott el a Honor, mint a 2017-es fekete péntek alatt. Ezúttal a Honor 10 volt az igazi sláger, ami az Amazonon a top 10-be is bekerült. A maga árkategóriájában pedig a Honor 9 Lite volt a legnépszerűbb a régióban. 

Nem várt és egyben elképesztően nagy sikere van a márkának Csehországban, Lengyelországban és Finnországban is. A finneknél a Honor a legnépszerűbb márkává lépett elő, a cseheknél az eladások 200 százalékkal emelkedtek. Lengyelországban a Honor Play eladásai egy hétvége alatt 500 százalékkal emelkedtek. 

Az amerikai nyomás ellenére még Amerikában is sikeres volt a cég, a Honor View 10 készletei az Amazonon és a Neweggen is kifogytak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.