Hirdetés

Megőrülnek az európaiak a Huawei Mate 20 Pro okostelefonért



|

A Mate 20 Pro a régióban előrendelési rekordot hozott a Huaweinek, minden eddiginél magasabb vételár ide vagy oda.

Hirdetés

Az októberi hónap döbbenetesen nagy mobilos őrületet hozott magával, rengeteg új zászlóshajó és különc mobil, érdekes technológiával felturbózott eszköz mutatkozott be az elmúlt hetekben. Sokan a legnagyobb durranásnak a Huawei Mate 20 Prót tekintik, és a jelek szerint nem csak dicséretekkel van tele a polc, hanem megrendelésekkel is. 

Hirdetés

A Huawei bejelentette, hogy Nyugat-Európában előrendelési rekordot döntött a Huawei Mate 20 Pro. 40 százalékkal több megrendelés érkezett rá ugyanis, mint a korábbi rekorder P20 Próra. Az pedig 316 százalékkal múlta felül a P10 Plus iránti keresletet. 

Bár a Mate 20 Pro rengeteg prémium és hasznos funkciót tartogat, sajnos ez a valaha volt legdrágább Huawei okostelefon, és általánosan nézve is nagyon drágának mondható. A tippek szerint a kezdeti nagy népszerűség annak köszönhető, hogy a Huawei az előrendelésekhez ajándékokat ad. 

Nyugat-Európában például ingyen Huawei Watch GT okosóra jár a megrendelések mellé, bizonyos országokban pedig ingyenes vezeték nélküli töltővel is megfejelte ezt az ajánlatot a kínai gyártó. Így talán már elfogadhatóbb volt a 329 990 forintos vételár. 

Az eddigi adatok alapján a Mate 20 Pro nagyobb siker lehet, mint a P20 Pro volt. A P20-ból és a P20 Próból három hónap alatt összesen 6 millió fogyott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.