Hirdetés

Megőrülnél egy Honor 9 okostelefonért



|

Elképesztően jó ár-érték aránnyal mutatkozott be a Honor 9, amely a zászlóshajók tudását kínálja olcsón.

Hirdetés

Nagyon kedvelt okostelefon lett a Honor 8, és hamarosan itt az utódja, ami még jobb lett. Kínában ugyanis a Huawei leányvállalata már bemutatta a Honor 9-et, ami Kínában péntektől, 320 dollárnak megfelelő összegtől fölfelé kapható. Hamarosan valószínűleg a többi ország boltjaiban is megjelenik. 

Hirdetés

Ennyiért a Honor 9 egy 5,15 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt kínál Kirin 960-as lapkával, akár 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A hátlapi dupla kamera 20 és 12 megapixeles szenzorokkal dolgozik, a bokeh effekt mellett kétszeres optikai zoomot is tud. 

Az akku 3200 mAh-s, a ház fémből és üvegből van, nem hiányzik a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, a 802.11ac-s WiFi, az LTE és az NFC sem. Az alapmodell 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet kap, de lesz 6 GB RAM-mal, valamint 6 GB RAM-mal és már 128 GB tárhellyel ellátott verzió is. 

A Huawei Kirin lapkakészlete emellett igazán jól sikerült, mint azt a Mate 9 és a P10, P10 Plus bizonyították a csúcskategóriában. 

Az Android 7.1-gyel és EMUI kezelőfelülettel érkező okostelefon nagyszerű ár-érték arányt kínál, a zászlóshajók tudását, nagyjából feleakkora összegért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.