Hirdetés

Megőrült az internet a New Jersey-ben látott UFO-tól



|

Lefagytak az emberek, amikor egy UFO-nak kinéző repülő szerkezetet pillantottak meg az égen, és persze mindenki telefont ragadt a videózáshoz. Végül azonban kiderült az igazság is.

Hirdetés

Még hétfőn este jelent meg az égen egy távolról UFO-nak kinéző repülő szerkezet New Jersey-ben, Amerikában. Az emberek valósággal lefagytak, de azért annyi lélekjelenlétük volt, hogy lefilmezzék a történteket. Mondani sem kell, hogy a sztorik hamarosan körbefutottak a közösségi oldalakon, szinte "felrobbant" az internet. Több millióan nézték meg a klipeket egyetlen nap alatt, és még az autópályán is kiszálltak a hős videósok, hogy filmre vegyék az "idegeneket". 

Hirdetés

Az egyik tiktokos videót például egy nap alatt több mint 4 millióan nézték meg. 

@.babyyjennii

No wayy🛸😭 ##newjersey ##fyp ##viral ##foryou ##ufo

♬ The Banjo Beat, Pt. 1 - Ricky Desktop

Mi lehetett a repülő jármű? Tényleg UFO?

Viszonylag hamar kiderült, hogy csak a Goodyear léghajója, ami a Pittsburgh Steelers és a New York Giants NFL meccsnét rögzítette. Közelről már kicsit sem tűnik nem eviláginak... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.