Hirdetés

Megosztásban erősít a Windows 10



|

A Windows 10 aktuális előzetesében könnyű a közeli eszközökre átküldeni valamit, hála a Near Share funkciónak.

Hirdetés

A Microsoft a napokban egy új előzetes buildet adott ki a Windows 10-ből. A 17035-ös build többek között a tollal való használaton és a virtuális billentyűzeten is javított, illetve frissült a Microsoft Store, valamint új funkciókat kapott az Edge böngésző, ami már el tudja némítani a lapokat. 

Hirdetés

Van egy Near Share nevű új funkció is, amely a közeli eszközökre fájlokat vagy hivatkozásokat tud küldeni. 

Ha engedélyezzük a funkciót a beállításoknál, és a Bluetooth is be van kapcsolva, elég a Share ikonra kattintani bármelyik támogatott programban. Ezután megjelenik egy lista a hatótávolságon belül lévő eszközökről, amelyekre fájlokat és linkeket lehet küldeni. 

Maga a Share funkció nem új, de immáron a közeli eszközökre való küldés is támogatott. A funkció szélesebb körben a Redstone 4 frissítésbe kerül bele, ami a Windows 10 következő nagy kiadása lesz. 

Érdekesség, hogy az Apple-nek is van ilyen funkciója: ez AirDrop néven ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.