Hirdetés

Mégsem hagyja el az Apple a jól bevált dizájnt az AirPods Pro 2 esetében?



|

Ha valóban az új fülhallgatót láthatjuk a kiszivárgott képen, akkor jól ismert megjelenés vár majd a vásárlókra.

Hirdetés

Az Apple hivatalosan is bemutatta a harmadik generációs AirPods fülhallgatókat, de szinte már most borítékolható, hogy jövőre újabb modellel fog előállni.

Előfordulhat, hogy az almás csapat legközelebb az AirPods Pro 2-t fogja leleplezni, amiről korábban azt pletykálták, hogy megváltozott dizájnnal, "szár" nélkül debütálhat majd.

Hirdetés

Ám lehetséges, hogy marad a korábbi dizájn, ugyanis napvilágot látott több kép is, amelyek egy Xerxes nevű szivárogtatótól származnak, aki elvileg Apple-ös, belsős forrásoktól szerezte az infókat. Az egyik anyag alapján az AirPods Pro 2 hasonló megjelenést kaphat, mint elődje, csak épp hiányozhatnak az optikai szenzorok a jól megszokott helyről.

A másik képen a fülhallgató tokját láthatjuk közelebbről elvileg, és ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor iOS 16-tal használható lesz a Find My funkció is.

Ezúttal tényleg fontos kiemelni, hogy elég kérdéses a szivárgás forrása, így a fenti képeket a szokásosnál is több fenntartással érdemes kezelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.