Hirdetés

Mégsem kaphat beépített S-Pent a Samsung Galaxy Z Fold4, de jó oka lehet rá



|

Egy friss jelentés cáfolja a korábbi pletykát, mely szerint beépített tollal érkezik a Samsung hajtogatós zászlóshajója.

Hirdetés

Habár sokan fogadtak a koncepció gyors bukására, egyelőre úgy tűnik, hogy a hajtogatós telefonoknak is van létjogosultságuk, hiszen a gyártók sorra jelentik be az ilyen modelljeiket (lásd pl. Vivo, Oppo, Honor) a piacvezető Samsung pedig már többször is eldicsekedett a kategória várakozáson felüli eladásaival.

Épp ezért viszonylag nagy érdeklődés övezi a koreaiak következő hajtogatós csúcsmodelljét, a várhatóan idén debütáló Samsung Galaxy Z Fold4-et, melynek egyik extrája kapcsán már két, egymásnak ellentmondó pletykánk is van.

Hirdetés

Egész pontosan az S-Penről van szó, amiről még februárban írta meg a koreai The Elec, hogy az elkaszált Galaxy Note-széria mintájára a Z Fold4-be is beépítésre kerül. Most viszont a közismert szivárogtató, Ice Universe azt állítja, hogy nem kapunk integrált tollat, mivel a Samsung inkább a készülék méretének csökkentésére és vékonyítására koncentrál.

Hogy kinek van igaza, azt csak a hivatalos bemutatón látottak dönthetik el, mindenesetre mindkét eshetőségnek megvannak a maga előnyei. Az S-Pen egyértelműen kapóra jönne a 7,6 hüvelykes kijelzőhöz, az összehajtott Z Fold3 14,4-16 mm-es vastagságát elnézve viszont a fogyókúra sem ártana a készüléknek.

Ha a Samsung követi a hagyományt, akkor leghamarabb augusztusban kerülhet sor a Z Fold4 leleplezésére, melynek kapcsán egyébként elegánsabb zsanérokról és a Galaxy S22-ről örökölt kameráról is csiripelnek a jól értesült madárkák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.