Hirdetés

Mégsem lesz 120 Hz-es kijelző az iPhone 12 Pro mobilokban



|

Állítólag készletproblémák adódtak, így végül nem kap 120 Hz-es kijelző az Apple iPhone 12 Pro és annak Max verziója.

Hirdetés

Az iparági hírek terén igen járatos Ross Young rossz hírrel szolgált az Apple rajongóinak. A képernyővel kapcsolatos jóslatok kapcsán igen pontos és megbízható illető szerint az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max mobilokból hiányzik majd a 120 Hz-es képfrissítés. Pedig erre nagy szükség lett volna, na nem azért, mert 60 Hz-en panellel ne lehetne jól boldogulni, hanem azért, mert mindenhol nagy elvárásokat támasztanak a gyártókkal szemben. 

Hirdetés

A beszállítólánc egyes tagjai szerint a 120 Hz-es OLED-panelek ugyan készen állnak a gyártásra, de az Apple nem talált olyan meghajtókat, amelyek a képpontok 120 Hz-es megjelenítését elvégeznék. Az áramköri lapkákra állítólag nem tud tovább várni az Apple, ezért úgy döntött, halasztás helyett marad a 60 Hz-es képernyőknél. 

A legtöbb androidos készülék manapság már 120 vagy 144 Hz-es kijelzővel jelenik meg, így az Apple hatalmas kritikát kaphat a tesztelőktől, ha a mostani hír valóban igaz. Már csak azért is, mert nemrég kiderült, az akkumulátoron eközben nagyon spórol a vállalat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.