Hirdetés

Mégsem lesz 120 Hz-es kijelző az iPhone 12 Pro okostelefonokban



|

A jelentések szerint a legdrágább Apple iPhone 12 Pro modellekben is marad a 60 Hz-es kijelző, mint az alap verziókban.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor holnap nem csak az új Apple Watch okosórákat mutatja be az Apple, hanem az iPhone 12 mobilokat is, amelyeknek a sorozatgyártását most és a hónap végén pörgeti fel a cég. A készülékek valóban késnek, erről folyamatosak a szivárgások, de végül hónapok helyett hetekre sikerült a csúszást lerövidíteni. Mostanra pedig véglegesíteni kellett a sorozatgyártáshoz a hardvert. 

Hirdetés

Nagyon sokan várták, hogy az iPhone-ok is kapjanak végre 120 Hz-es kijelzőt, és úgy nézett ki, hogy az iPhone 12 Pro modellek ilyennel érkeznek. Jon Prosser, aki a múltban többször megbízhatónak bizonyult, már korábban is mutatott pár olyan prototípust, amelyek közül az egyikben volt 120 Hz-es kijelző, a másikban nem. Vagyis sejteni lehetett, hogy az utolsó pillanatban meggondolhatja magát az Apple. 

Jon Prosser szerint így is lett, a 120 Hz-es képernyőt az utolsó pillanatban vették ki az iPhone 12 mobilokból, így minden egyes modellnél marad a 60 Hz-es panel. Nehéz megmondani a változtatás okát, de az nyílt titok, hogy az Apple nem használ fel olyan technológiát, amivel nem maradéktalanul elégedett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.