Hirdetés

Mégsem lesz olyan menő az iPhone 8?



|

Újabb pletykák szerint közel sem lesz keret nélküli az iPhone 8 kijelzője.

Hirdetés

Az elmúlt években egyre több spekuláció és szivárgás került elő az új iPhone-ok megjelenését megelőző fél évben, idén viszont már napi szinten ömlik a pletykaáradat, mindenki igyekszik felhívni magára a figyelmet valamilyen állítással. Legutóbb a JPMorgan állt elő egy érdekes jelentéssel. 

Hirdetés

Ez alapján az iPhone 8 dobozában gyárilag ott lapul majd az igen drága AirPods fülhallgató. Azonban hiába jár a nehezen beszerezhető vezeték nélküli füles a készülékhez, az közel sem lesz olyan menő, mint a rajzokon. 

A tizedik évfordulós iPhone állítólag nem kap keret nélküli, az egész előlapot befedő kijelzőt. Ehelyett a jobb és bal széleken nagyon vékony lesz a keret, felül és alul viszont jóval vastagabb. Bár ez ellentmond az eddigi pletykáknak, messze nem elképzelhetetlen forgatókönyv. Ebben az esetben talán az ujjlenyomat-olvasó is elfér majd itt, és nem kerül a hátlapra. 

Miközben az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus formaterve marad a régi, a hátlapot üvegre cserélné az Apple. 

Az iPhone 8 gyártási költségei tovább emelkednek, aminek köszönhetően a készülék vételára is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.