Hirdetés

Megszültetett az első Tesla-baba, önvezető módban, a korház felé tartva hozta világra az anyja



|

Az autó biztonságban elszállította a kórházig, de a szüléssel már nem sok dolguk maradt az orvosoknak.

Hirdetés

A Teslák "Autopilot" nevű önvezető módja általában azzal kerül be a hírekbe, ha egy tévedéssel súlyos balesetet okoz, vagy esetleg akkor, amikor Elon Musk megteszi a menetrend szerinti ígéretét a teljes önvezetés elérésének határidejét illetően. Most azonban egy happy enddel záruló, romantikus vígjátékokba illő történet járta be a világsajtót egy nőről, aki egy önvezető Teslában adott életet a kisbabájának.

A philadelphiai Yiran és Keating Sherry a második gyermeküket várták, amikor szeptember 9-e estéjén egyértelművé vált, hogy a kislány nem kívánja tovább élvezni az anyaméh vendégszeretetét. A házaspár bepattant hát a családi Teslába, ám a kórházba menet dugóba kerültek, s amikor elfolyt a magzatvíz, úgy döntöttek, hogy nem dacolnak tovább a természettel. A férj, Yiran önvezető módba helyezte a Teslát, így minden figyelmét a vajúdó feleségére tudta fordítani, miközben a hátsó ülésen ott ücsörgött az úton lévő kistesó fivére is, aki persze szintén igényelt némi nyugtatást.

Hirdetés

Az asszony az anyósülésen adott életet a család negyedik tagjának, amíg a Tesla egyre közeledett a kórház betáplált címéhez. Mikor 20 perc múltán az elektromos jármű lefékezett a bejáratnál, a kocsihoz csődülő gyerekorvosnak és nővéreknek más csak annyi dolguk volt, hogy elvágják a köldökzsinórt, még mindig a Teslában.

A Maeve-nek elnevezett kislány szerencsére épségben és egészségben jött a világra, apja szerint pedig nem lenne meglepő, ha 2037-ben ugyanezen a Teslán szerezhetné meg a jogosítványát, hiszen a történtek után nem igazán hajlik a négykerekű sofőr eladására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.