Hirdetés

Megszűnik az egyik legnagyobb gif-tár



|

A Snap lekapcsolja a Gfycatet, de még van idő lementeni a legjobb gifeket.

Hirdetés

Nem könnyű most gifgyűjteményeket életben tartani: májusban a Metának jelentős, 260 millió dolláros veszteséggel kellett eladnia a Giphyt, mivel az Egyesült Királyság piacfelügyeleti szerve, a CMA megakadályozta a site bekebelezését. Végül a neutrálisabb Shutterstock vette át, ami garantálja, hogy nem csak a Meta platformjain teszi elérhetővé a mozgóképeket.

Nagy szükség is lesz erre, ugyanis a Snap tulajdonában lévő Gfycat szeptember elsején megszűnik.

Hirdetés

Az oldalon olvasható közlemény szerint kevesebb mint két hónap múlva minden tartalmat törölni fognak, a szolgáltatás pedig leáll. Azt javasolják a felhasználóknak, hogy mentsenek le mindent, ami nekik fontos, vagy töröljék, amit kell.

A közelmúltban a Gfycat biztonsági tanúsítványai is lejártak, és állítólag senki nem dolgozott már az oldalon, nem válaszolt az ügyfélszolgálat, nem működtek jól a feltöltések.

Mi mást is mondhatnánk erre, mint hogy:

via Gfycat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.