Hirdetés

Megszűnik az egyik népszerű ingyenes vírusirtó



|

A felhasználók már csak néhány hétig tölthetik le a programot, a támogatásnál viszont hosszabb lesz az átmenet.

Hirdetés

A romániai fejlesztésű Bitdefender a népszerűbb vírusirtók közé tartozik, tavasszal mi is ajánlottuk a legjobb megoldások között. A jelek szerint azonban már nem sokáig élvezhetik azok, akik a cikk nyomán letöltötték az ingyenes verziót, ez ugyanis hamarosan meg fog szűnni.

A BitDefender Antivirus Free Edition felhasználóit e-mailben értesítették a fejlesztők, hogy 2022. január 1-jén hivatalosan is visszavonják a terméket.

Hirdetés

A cég azzal indokolja a lépést, hogy a kiberbiztonságban bekövetkezett "óriási változások" miatt át kell szerveznie a termékfejlesztési tervét, amibe már nem fér bele az ingyenes csomag fenntartása. A meglévő felhasználók ugyanakkor kapnak némi türelmi időt, mivel a szoftver támogatása egészen 2022. június 30-ig biztosított marad.

Aki pedig nagyon hozzánőtt a Bitdefenderhez, az természetesen dönthet az előfizetés mellett is, hiszen a prémium konstrukciók továbbra is elérhetők lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.