Hirdetés

Megszűnik Magyarországon a Bolt Food



|

Már csak néhány napig lehet igénybe venni a szolgáltatást.

Hirdetés

Miután a személyszállításban sikeresen megvetette a lábát, a Bolt úgy döntött, hogy Magyarországon is bevezeti ételkiszállító szolgáltatását Bolt Food néven, méghozzá először a fővárosban, Budapesten. Erre 2020 áprilisában került sor, abban az időszakban, amikor a koronavírus-járvány hatására robbanásszerű keresletnövekedés mutatkozott a hasonló jellegű szolgáltatások iránt.

Időközben azonban sok víz lefolyt a Dunán, jelentősen megváltoztak a piaci körülmények, és ennek csak részben a pandémia visszaszorulása az oka. Ezért aztán két és fél évvel a szolgáltatás rajtja után e-mailt kaptak a regisztrált felhasználók.

Hirdetés

Ebben a cég arról tájékoztatta őket, hogy december 10-ével megszűnik a Bolt Food Magyarországon, ettől a naptól fogva nem lehet már rendeléseket leadni a Bolt Food alkalmazáson keresztül. A döntés mögött nem részletezett üzleti okok állnak.

Aki viszont nem ételt szállíttatott haza, hanem inkább magát fuvaroztatta, megnyugodhat, mert a jövőben sem kell lemondani a Bolt taxiszolgáltatásáról, ezt továbbra is igénybe lehet majd venni a Bolt applikációján keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.