Hirdetés

Megtartja a Windows 10 a legendás Paintet



|

A Microsoft már többször végleg nyugdíjazni akarta a Paint alkalmazását, de felhasználói nyomásra egyelőre marad, és a 1903-as verzióban is benne lesz.

Hirdetés

Nagyjából két éve már, hogy a Microsoft eldöntötte: végleg kivonja a forgalomból a Paint alkalmazást. A felhasználók ezen felháborodtak, és a nyomásuk hatására végül mégsem tűnt el a 2017-es alkotói frissítésből. A visszajelzések hatására azóta is állandóan a fejét vakarja a Microsoft, hogy vajon nyugdíjazza-e a Paintet. 

Hirdetés

Sajnos nincs rá garancia, hogy a Paint örökké a Windows része marad, elképzelhető, hogy egy jövőbeli verzióval tényleg eltüntetik. Rövid távon azonban kár lenne izgulni, ugyanis Brandon LeBlanc, a Windows Insider Program senior programmanagere bejelentette, hogy a Paint a következő nagy rendszerfrissítés után is a Windows 10 része marad. 

Konkrétan a Windows 10 1903-as verziójáról, tehát a 2019. májusi nagy rendszerfrissítésről van szó. Egyelőre a Microsoft termékpalettájának része marad a Paint, vagyis 34 év után még mindig velünk marad a program. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.