Hirdetés

Megújul a Google Térkép



|

Frissített kezelőfelület és új ikonok teszik könnyebbé a használatot.

Hirdetés

A Google Térkép új kezelőfelülettel és néhány frissített ikonnal teszi egyszerűbbé és kézenfekvőbbé a használatot. A térképmódok mindegyike változik, és mindegyik megpróbál a felhasználó számára éppen aktuális és fontos tényezőkre koncentrálni. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy navigáció közben például kiemelést kapnak a benzinkutak. Ennek hála mindig az van szem előtt, amire szükség van, és nem árasztanak el minket az információk. 

A Google Térkép új színsémája mellett új ikonok is vannak, amelyeknek hála a különböző helyeket, dolgokat könnyebb beazonosítani. Az egészségügyi intézmények, kórházak pirosak, aki enne vagy kávézna, az narancssárga jelzéseket kell keressen, a vásárlással kapcsolatos dolgok kékben jelennek meg - például. 

Az új színkódokat és ikonokat érdemes memorizálni a gyorsabb tájékozódás érdekében - az összes megtekinthető a Google blogbejegyzésében

A változtatások a következő hetek során lépnek életbe, és nem csak a Google Térképben, hanem minden olyan appban és szolgáltatásban, ami azt valamilyen formában használja (például Google Earth, Google Search, Android Auto). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.