Hirdetés

Megújuló kamerával érkezhet az iPhone 13 mini



|

Egy újonnan kiszivárogtatott fénykép alapján jelentősen különbözni fog az új telefon kameramodulja az elődjéhez képest.

Hirdetés

Nemrégiben több 3D-s renderfotó szivárgott ki az iPhone 13 lehetséges kinézetéről, amelyek alapján kiderült, hogy az alapmodell méretei nem változnak az iPhone 12-höz képest, viszont a kamera lencséinek elhelyezése meg fog változni.

Ezt a kiszivárgott információt erősíti meg egy újabb kép az iPhone 13 mini készülékről, amely a Weibo felületén, vagyis Kína legnépszerűbb közösségi oldalán kezdett terjedni.

Hirdetés

Az iPhone 13 készülékek leleplezésére még legalább őszig várni kell, hiszen az Apple várhatóan szeptemberben fogja megtartani a bemutató konferenciát. A szivárogtatásokkal viszont a cég nem tud sokat kezdeni, így már azt is láthatjuk, hogy elvileg milyen új dizájnt kapott az iPhone 13 mini kamerája. A Weibón terjedő kép nem a legjobb minőségű, viszont egyértelműen látszik a 12 mini és a 13 mini közötti különbség.

A MySmartPrice fotóihoz hasonlóan ezen a képen is látható, hogy az Apple átrendezte a lencsék elosztását, és azok diagonálisan helyezkednek el egymáshoz képest. Emellett a mikrofon port is eltérő helyre került a 12 minihez képest.

A MyFixGuide információi alapján az iPhone 13 mini ugyanolyan méretekkel fog rendelkezni, mint a 12 mini, viszont egy új technológiának köszönhetően lényegesen tartósabb lesz az akkumulátor, mint a korábbi modellben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.