Hirdetés

Megújult a Google fájlkezelője



|

Frissült a Google fájlkezelője, és ezzel egyszerre nevet is váltott. Androidon innentől kezdve a Files by Google segíti a fájlkezelést.

Hirdetés

Windowson ott az Explorer, a macOS-en a Finder és persze van hasonló eszköz bőven a Linuxra is. A mobilos rendszereknél azonban más volt a helyzet. Az Apple hivatalos Files appja csak tavaly érkezett meg az iOS-re. A Google pedig csak 2017 végén tette közzé a Files Go fájlkezelőjét (bár Androidon régóta vannak külsős megoldások). 

Hirdetés

A Google azóta észrevette, hogy rengetegen telepítik a fájlkezelőjét, ezért úgy döntött, megújítja azt. A Files Go átalakult, a vizuális frissítések mellett nevet váltott, és innentől kezdve a Google mindenkit céloz vele. Itt az új Files by Google, ami ingyenesen tölthető le a Google Play Áruházból

Az app segít felszabadítani a tárhely egy részét, illetve természetesen megoldja a fájlkezelési feladatokat is. A közeli felhasználókkal pedig internetkapcsolat nélkül is megoldja a fájlok megosztását. 

Természetesen a fájlkezelő nem olyan sokoldalú, mint mondjuk a Solid Explorer vagy az FX File Explorer, nincs kétpaneles támogatás sem. Kategóriák és törölhető APK-lista azért akad, a program továbbá megtalálja a "szemetet", a már mentett fotókat és egyebeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.