Hirdetés

Megújult és informatívabb lett a Google keresője



|

Még kevesebbet kell kattintgatniuk az embereknek, ha új információkkal szeretnének gazdagodni.

Hirdetés

Régóta hasznos társa az internetezőknek a Google keresője, ami az elmúlt évek során rengeteg változtatáson esett át, így már egy gyors keresést követően egy csomó hasznos infóval gazdagodhatunk.

Korábban sem volt bonyolult az oldal használata, de a Google tovább csiszolta a felhasználói élményt a MUM, vagyis Multitask Unified Model nevű technológia segítségével, ami még kényelmesebb böngészést eredményezett.

Hirdetés

A változtatás a keresési eredményeket mutató felületet érintette, aminek köszönhetően sokkal több információhoz juthatunk hozzá anélkül, hogy elhagynánk a keresőt. Az egyik legszembetűnőbb változás az, hogy számos link mellé kép is tartozik, szóval könnyebben eldönthetjük, hogy a kiszemelt oldal tartalmazza-e azt a dolgot, ami után kutatunk.

Újdonság még, hogy bizonyos keresések esetén találhatunk egy új szekcióval, ami további hasznos tudnivalókkal lát el minket a témával kapcsolatban. Arra is ad lehetőséget és javaslatokat a kereső, hogy finomhangoljuk vagy kiszélesítsük keresésünket.

Sőt, ha egy videót a Google oldalán nézünk meg, akkor ajánlott témák és keresőszavak segítségével kutakodhatunk tovább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.