Hirdetés

Megvalósult Elon Musk álma: most a csapból is ő folyik a Twitteren



|

Újabb fejezetet kapott a tech világ legjobb vígjátéka.

Hirdetés

Egészen nevetséges, ami a Twitter körül folyik, amióta Elon Musk megvette a platformot. Már az is szappanoperába illet, ahogy a vásárlás végbe ment, aztán a történet egy hatalmas leépítéssel folytatódott, csakhogy a felszabadult helyekre ágyakat és kanapékat tehessenek, hogy a megmaradt dolgozók nyugodtan tudjanak túlórázni.

Amióta Musk lett a Twitter uralkodója, rengeteg hajmeresztő történet látott napvilágot, legutóbb például azért rúgott ki egy mérnököt, mert az szemtől szemben közölte vele, statisztikákkal is alátámaszthatóan csökken a népszerűsége. Musk ebbe nem törődött bele, szerinte inkább az algoritmus hibája, hogy csökken az elérése, szóval neki is álltak kijavítani a hibát.

Hirdetés

Az ámokfutás legújabb fejezetével bárki szembesülhetett, aki belépett az elmúlt napokban a Twitterre. A hibaelhárításhoz szükséges, hogy megtudják, mi okozza ezt, így a mérnökök és Elon Musk, kéz a kézben, kísérletezni kezdtek, természetesen a tulajdonos profiljával.

Emiatt lehetséges az, hogy még annak is telenyomta a feedjét a Twitter Elon Musk bejegyzéseivel és reakcióival, aki nem is követi a milliárdos üzletembert. Musk egyébként nem hazudtolja meg magát, továbbra is rendkívül ízléses posztjai vannak:

Egyelőre hivatalos kommunikáció nem történt azzal kapcsolatban, hogy miért ment át a Twitter "Elon lightból" egy pillanat alatt "Nesze, itt van Elon minden posztja" működésbe, de mindenesetre némítani azért lehet továbbra is mindenkit. És ha hihetünk a Musknak, hamarosan megoldják, hogy mindenkihez elérjen az általa követett készítők minden tartalma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.