Hirdetés

Megváltozik a mobilos Gmail



|

A Google elindította az új témát, vagyis rövidesen mindenkinél megváltozik a mobilos Gmail app kinézete.

Hirdetés

A Google még áprilisban újította meg a webes Gmailt, teljesen új dizájnnal. Most a mobilos appokon a sor, ennek megfelelően az androidos és az iOS-es app témája is változik. A frissítési hullám már elindult, az új Material téma már benne van a Gmail mobilos app legújabb verziójában. Egyéb új funkció vagy fejlesztés nem került az új változatba. 

Hirdetés

Ezúttal a Gmail kezelőfelületének teljes újratervezéséről van szó, sokkal világosabb és letisztultabb felületet kapunk. Ami azt illeti, egyesek szerint túlságosan is világos a felület, ami főleg kevés fény mellett lesz nagyon zavaró. Mások azért kritizálják a Google-t, mert szerintük az új dizájn teljesen jellegtelen. 

A jó hír az, hogy apróbb módosítások akadnak, amik jól jöhetnek a használat során. A csatolmányokat például gyorsan meg lehet nézni anélkül, hogy megnyitnánk vagy végiggörgetnénk egy beszélgetést. A gépi tanulási funkciónak hála ráadásul az e-mailek megírása is felgyorsul, persze a Smart Compose funkció nem támogat minden nyelvet. Angolul azért a Smart Reply funkciónak is nagy hasznát vehetik a felhasználók. 

A frissítés Androidon és iOS-en egyaránt elindult, de időbe telik, mire mindenkihez eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.