Hirdetés

Megvan a Huawei Mate 10 fedőneve



|

Marcel kódnéven hivatkozik a Huawei a következő zászlóshajójára.

Hirdetés

A Huawei nem is olyan régen már megszellőztette a következő zászlóshajóját, amely a P9, P9 Plus, Mate 9 és P10, P10 Plus sort folytatja. 

Hirdetés

Az új készülék a Mate 10 lesz, és október 16-án mutatkozik be hivatalosan, értelemszerűen dupla hátlapi kamerával. A Huawei legutóbb arra utalt, hogy a Samsung Galaxy csúcskészülékeit is megszorongatja majd az újdonság. 

Az általában megbízható Evan Blass forrásai szerint a Huawei a Mate 10-re jelenleg Marcel kódnéven hivatkozik. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez honnan jött, de biztos, hogy a Mate 10-ről van szó. 

A készülékbe a gyártó saját Kirin 970-es lapkája kerül, amely egy 10 nm-es lapka lesz, négy darab 2,8 GHz-es Cortex-A73-es maggal és négy darab Cortex-A53-as maggal. A GPU egy Mali G-71 MP8 lesz. 

A Mate 10 6,1 hüvelykes, 1080 x 2160-as felbontású kijelzőt kaphat, amely valószínűleg teljesen beborítja az előlapot. A színes kamerát ezúttal is egy monokróm szenzor kíséri majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.