Hirdetés

Megvan a Sony Xperia 1 ára



|

Egy brit kereskedő már fogadja az előrendeléseket, így azt is tudni, hogy pontosan mennyibe kerül a Sony új csúcsmobilja.

Hirdetés

A Sony az idei MWC-n mutatta be azt a négy új okostelefonját, amelyekkel átállt egy új dizájnvonalra. A CinemaWide kijelzők 21:9-es képarányt kínálnak, ami meglehetősen szokatlan és magas kialakításhoz vezetett. Egyesek ezt elfogadhatatlannak tartják, másoknak pont tetszik a különcség. A legérdekesebb modell persze az Xperia 1-es csúcskészülék lett. 

Hirdetés

A gyártó mindent elárult a bejelentéskor az eszközről, két dolgot kivéve: a vételárát és a megjelenési időt. Szerencsére egy brit kereskedő árulkodott. A Clove oldalán már elérhető az Xperia 1, és fogadja is az előrendeléseket a Sony csúcsmobiljára. 

Az Xperia 1 nem olcsó, 849 angol fontba kerül, vagyis 309 000 forintba. Ezzel igazodott a gyártó a mezőnyhöz, tehát különösebb meglepetésről nincs szó. Sokak számára azonban csalódás, hogy a Sony lemond az agresszív árazásról, ráadásul ezzel a gyártó is nehéz helyzetbe hozza magát, hiszen nagyon nehéz lesz labdába rúgni a Galaxy S10 széria (és a közelgő Huawei P30 sorozat) mellett. További rossz hír, hogy ha a mostani adatok igazak, akkor az Xperia 1 kiszállítása csak május végén indul. Addigra pedig sokan elcsábulhatnak valamelyik rivális irányába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.