Hirdetés

Megvan a Windows 10 következő nagy frissítésének időpontja



|

A Windows 11 tulajdonosok már megkapták a sokáig csak 22H2 néven emlegetett csomagot, de a régi rendszert használók sem maradnak ki.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt futott be minden Windows 11 felhasználóhoz az eleinte 22H2 kódnéven emlegetett, végül egyszerűen csak Windows 11 2022 Update névre keresztelt javítócsomag. Hatalmas változtatások egyelőre nem jöttek, inkább a biztonságra és a stabilitásra helyezték a hangsúlyt a fejlesztők.

A jó hír, hogy azoknak sem kell sokáig várniuk, akik még nem váltottak, a javítócsomagot ugyanis a Windows 10 felhasználók is megkapják, méghozzá októberben. A Microsoft épp a napokban erősítette meg, hogy egészen 2025-ig támogatják majd az operációs rendszert, így ha valaki biztosra akar menni, egy jó darabig még nem kell "kockáztatnia" a váltással.

Hirdetés

Megtudtuk ugyanakkor azt is, hogy új feature-ökre már hiába is várunk, a Windows 10 esetében kizárólag hibajavításokkal foglalkoznak.

A Windows 11-be azért folyamatosan pumpálják az újdonságokat, most az ablakkezelés, a Start Menü és az Intéző esett át fontos ráncfelvarráson, a kisegítő lehetőségek közt elérhető élő feliratok pedig nemcsak néhány alkalmazásban érhetőek el (mint a Windows 10 esetén), hanem a teljes rendszeren belül működnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.