Hirdetés

Megvan, hogy mikor frissülnek a Sony Xperia okostelefonok



|

A Sony részletezte, hogy pontosan mely okostelefonjai mikor kapják meg az Android 9 Pie rendszert.

Hirdetés

A Sony úgy döntött, hogy néhány más gyártóhoz hasonlóan nyilvánosságra hozza azon készülékeinek a listáját, amelyek hamarosan megkapják az új Android 9 Pie operációs rendszert. 

Hirdetés

Korábban a Sony hivatalosan annyit árult el, hogy hat Xperia modellre biztosan kiadja a frissítést. Nemrég a konkrét modelleket és a hozzájuk tartozó frissítési időpontokat is közölte a japán cég. 

Ezek alapján az első hullámban az Xperia XZ2, az Xperia XZ2 Premium, az Xperia XZ2 Compact, az Xperia XZ Premium, az Xperia XZ1 és az Xperia XZ1 Compact frissülnek, már novemberrel kezdődően. 

A második körben az Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra és Xperia XA2 Plus okostelefonok is megkapják az Android 9 Pie-t, jövő év elején valamikor. A lista ezzel pedig véget ért, más Xperia készülékre nem jön az Android 9 Pie (a következő hónapokban legalábbis biztosan nem). 

A Sony egy infografikát is közzétett, amely azt ábrázolja, hogyan jut el a felhasználókig egy-egy új rendszerfrissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.