Hirdetés

Megvan, hogy mikor jönnek a Honor V40 csúcsmobilok



|

Hivatalosan is megerősítette a gyártó, hogy január 18-án mutatja be a V40-es, a Huawei-től már független szériát.

Hirdetés

Miután a Huawei a márka túlélése érdekében a Honort teljes egészében eladta, lezajlott az adminisztratív munka, a Honor pedig tárgyalásokba kezdett a korábbi partnereivel. Hamarosan már Qualcomm chipes készülékeket dob piacra a hírek szerint, a Huawei-től függetlenül az első sorozata azonban a V40 lesz, még MediaTek Dimensity 1000+ lapkával. 

A bemutatót többször elhalasztották, és a legutóbb kitűzött, január 12-i dátumot is el kellett halasztani több ígéret ellenére. A szivárogtatók nemrég tudták meg, hogy január 18. az új dátum, és végül a Honor ezt a Weibón hivatalosan is megerősítette. 

Hirdetés

A V40 egyébként kísértetiesen hasonlít majd a Huawei csúcskészülékeire, már csak a vízesésszerűen lekerekített kijelző és a kapszula alakú dupla szelfikamera miatt is. Szerencsére a hangerőgomb fizikai. A 66 wattos gyorstöltés mellett 50 wattos vezeték nélküli töltés is lesz.  

Állítólag a Honor a Google-támogatást is visszakaphatta mostanra - ez talán a legnagyobb kérdés. Ebben az esetben ugyanis Európában újra sláger lehet a Honor név. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.