Hirdetés

Megvan, mikor lesz az idei Google I/O



|

Egy puzzle megoldásának hála derült ki, hogy a Google idén május 7-9. között tartja a nagy rendezvényét.

Hirdetés

A Google nemrég egy tweet formájában tett közzé egy puzzle-t, amiből az ügyesebbek rájöhettek, hogy hol és mikor lesz a 2019-es Google I/O megtartva. Az óriás egy videót is közzétett, amiben benne volt a tweetben boncolgatott puzzle. 

Hirdetés

Bár a feladvány nem volt éppen egyszerű, egy svájci fejlesztő, Till Kottman megtalálta a válaszokat. Tulajdonképpen egy korábbi tweethez vezette őt a megoldás, amiben benne volt az információ JSON formátumban. 

A lényeg az, hogy a Google a 2019-es Google I/O rendezvényét május 7-9. között tartja meg, Kaliforniában, Mountain Viewban. Elvileg itt debütál majd hivatalos formában az Android Q, jönnek az új funkciók a Google Assistanthez, illetve új Google appokra is számíthatunk. Ami a hardvereket illeti, ez lenne a remek alkalom arra, hogy több hónapnyi szivárgás után végre bemutassák a Pixel 3 Lite és a Pixel 3 Lite XL középkategóriás mobilokat. 

Az elmúlt évek menetrendje alapján valószínű, hogy a Pixel készülékek tulajdonosai a konferencia után megkapják az Android Q első előzetesét is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.