Hirdetés

Megvan, hogy pontosan mikor mutatják be a Samsung Galaxy S21 mobilokat



|

A szivárgások alapján a vártnál tényleg korábban, már január 14-én debütálnak a Galaxy S21 okostelefonok.

Hirdetés

Egy ideje már lehet hallani, hogy a Samsung a vártnál korábban mutatja majd be a Galaxy S21 okostelefonokat,  mégpedig valamikor januárban, hogy aztán a rá következő hónapban meg is lehessen vásárolni. Nemrég kiderült az is, hogy a gyártó azért hozza előre a megjelenést, hogy kifogja a szelet az Apple vitorlájából, és bezavarjon az iPhone 12 széria eladásaiba. Az utóbbi időben megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Jon Prosser pedig már a bemutató konkrét dátumát is tudni véli

Hirdetés

A forrásai szerint a Galaxy S21, Galaxy S21+ és Galaxy S21 Ultra mobilokat január 14-én leplezi le a Samsung, és aznap elrajtol az előrendelés is. A legjobb az egészben, hogy nem kell majd sokat várni a készülékekre, mert január 29-én már a kezükbe is vehetik a vásárlók. 

A fekete, fehér és szürke színek mellett ezüst, lila és rózsaszín változatokra lehet számítani, idővel pedig szokás szerint újabb árnyalatok is jöhetnek. A szakértők szerint a Galaxy S széria új modelljeinek korábbi premierje azért is fontos a Samsungnak, mert így időben jobban el tudja különíteni a Galaxy Z és a Galaxy Note sorozatokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.