Hirdetés

Megvan, mekkora akkumulátort kaphat a Samsung Galaxy S30+



|

A szivárgások alapján tovább növeli az androidos csúcsmobiljainak akkukapacitását a Samsung.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S20 és Galaxy S20+ a szakemberek szerint az elmúlt év talán legjobban sikerült csúcsmobiljai, ami az ár-érték arányt illeti. Ezek az elődjükhöz képest nagy előrelépést hoztak üzemidő terén, amiről többek között a 600 és 400 mAh-val nagyobb kapacitású energiaforrás gondoskodott. A GalaxyClub azonban úgy tudja, hogy a Samsung most kiszúrt, EB-BG996ABY modellszámú akkumulátora a Galaxy S30+ modellbe kerül, ugyanis a Galaxy S20+ az EB-BG986ABY-t használja. 

Hirdetés

Az új akku kapacitása már 4660 mAh, vagyis 290-nel nagyobb, mint a jelenlegi. Ez tipikus kapacitást vizsgálva 4800 mAh-s akkut jelenthet a Galaxy S30+ esetében, ami a hatékonyabb chippel párosítva jelentősen hosszabb üzemidőt is eredményezhet. 

A Galaxy S30 széria (mások szerint Galaxy S21) még jó 5 hónapra van, vagyis elég sok minden változhat addig, még ha a jelenlegi szivárgások hitelesek is. Azt is beszélik egyébként, hogy a Samsung megválik a ToF szenzoroktól, a Galaxy S30 Ultra pedig megtartja a 108 megapixeles kamerát, és kap egy S Tollat, mert elképzelhető, hogy a Galaxy Note széria jövőre megszűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.