Hirdetés

Megvan, miből készülhet a Samsung Galaxy Watch 5 Pro



|

A minőségi anyaghasználatnak viszont lehet egy apró, de jelentős hátulütője is.

Hirdetés

A napvilágot látott infók alapján nagy esély van rá, hogy az év második felében piacra dob a Samsung egy vadonatúj okosórát, amiről korábban már kiszivárgott ez-az.

Friss értesülések alapján ez az újdonság egészen pontosan a Samsung Galaxy Watch 5 Pro nevet viseli majd, és a "Pro" szócska elméletileg nemcsak egy szimpla marketinges trükk lesz, hanem valódi extrák indokolják majd a jelenlétét.

Hirdetés

Újfent egy megbízható szivárogtatot, Ice universe hozott nekünk friss információkat a dél-koreai gyártó állítólagos új okosórájáról, ami állítólag zafír üveggel fog rendelkezni, a felépítését pedig titánium teszi majd strapabíróbbá. Ez utóbbi elég rendhagyó döntésnek tűnik, és ugyan azt nem tudni, hogy a szerkezet mekkora részét teheti ki ez a fém, a használata egyértelműen prémium hatást kölcsönözhet a termék számára.

Arra sem mostanában volt példa, hogy egy Wear OS-szel operáló, megfizethető árú okosóra zafír üveggel került volna a boltok polcaira, tehát úgy tűnik, hogy a Galaxy Watch 5 Pro több tekintetben is különlegesnek ígérkezik. A spéci anyaghasználat miatt viszont könnyedén előfordulhat, hogy az árcédula is prémium lesz, és jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha meg szeretnénk kaparintani az új modellt.

Egy másik tweetben Ice universe azt is elárulta, hogy a Galaxy Watch 5 Pro kerete nem lesz túl vékony, sőt éppen ellenkezőleg, még egy picit széles is lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.