Hirdetés

Megvan, mikor érkezik az iOS 16 és a watchOS 9



|

Kiderült, mikortól frissíthetik készülékeiket az iPhone- és Apple Watch-tulajdonosok.

Hirdetés

Várhatóan még a mai nap folyamán elérhetővé válik az Apple mobilos operációs rendszere, az iOS 16 utolsó bétája, de csak néhány napot kell arra várni, hogy mindenki letölthesse a végleges, biztonságos és remélhetőleg stabil verziót. 

Az iPhone 14-ekkel és az Apple Watch család új tagjaival együtt a gyártó azt is bejelentette, hogy mind az iOS 16, mind a watchOS 9 szeptember 12-étől lesz elérhető az iPhone 8-as és annál újabb telefonokon, valamint az Apple Watch Series 4-nél nem régebbi okosórákon.

Hirdetés

A nyári WWDC során bejelentett iOS 16 számos izgalmas újítást hoz. A záróképernyőt testreszabhatjuk, elforgathatjuk, a beállított kép részleteit az óra elé helyezhetjük, és widgeteket tűzhetünk ki gyors eléréshez, továbbá a Focus mód, az értesítések, a Control Center is fejlődik, látható lesz egyes Face ID-s készülékeken az akkumulátor százalékos töltöttsége, használhatjuk a beállítások appot fektetett nézetben, és több egyéb funkció is javul.

A watchOS 9 új edzés közbeni nézeteket kínál, beállíthatunk gyógyszeremlékeztetőket, pontosabban figyeli alvásunkat, és természetesen új óralapokat is hoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.