Hirdetés

Megvan, mikor érkeznek a Samsung középkategóriás újdonságai



|

A megújuló A-széria nagyobb akkumulátort, szebb éjszakai fotókat és egy sor izgalmas újdonságot ígér.

Hirdetés

Nemrég megírtuk, hogy a Samsung még lejjebb vitte a Galaxy A14 árfekvését, most azonban az is kiderült, hogy az olcsó "néptelefon" feletti középkategóriában versenyző Galaxy A54 5G és Galaxy A34 5G modellek mikor érkeznek és mire számíthatunk velük kapcsolatban.

Az Android Authority értesülései szerint március 16-án, magyar idő szerint 19:30-kor rántják majd le a leplet az új Galaxy A-szériáról.

Az eddigi, a Samsungtól kiszivárgott, illetve közzétett információk alapján arra számítunk, hogy a két új készülék IP67 szabványnak megfelelő por-, és vízvédelmet kap, a kijelzőjét Gorilla Glass borítja majd. Komolyan megújul a kamerája is, amely a Nightographynak köszönhetően elmosódásmentes képeket tud majd készíteni, rosszabb fényviszonyok között is, de kerül bele, optikai képstabilizátorral (no shake cam). Tisztább lesz a hívások hangminősége is, emellett négy évnyi frissítést garantálnak az operációs rendszerhez és öt évig biztosítják a biztonsági frissítéseket is. A kialakítást tekintve a Samsung minimálisan látható keretet és smooth scrollingot is ígér.

Hirdetés

Ami a számokat illeti: a Galaxy A54 5G-ben várhatóan egy Exynos 1380 processzor dolgozik, míg a kistesó A34 a MediaTek Dimensity 1080 lapkáját kapja meg. Az előbbi készüléken tripla hátlapi kamera várja majd a fotóskedvű felhasználókat, amelyek sorrendben 50, 12, illetve 5 megapixelesek. Az A34 esetén ugyanez 48, 8, illetve 5 megapixelt jelent majd. Mindkét telefon esetén ugyanazzal a 32 megapixeles előlapi kamerával lehet majd szelfizni.

Az A54 5100 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, amely támogatja a 25 wattos töltést, míg az A34-be egy 5000 mAh kapacitású akksi kerül. A memóriáról és a háttértárról egyelőre nincsenek információk, de mindkét készülék esetén várható a 6/128GB alapmodell bejelentése. A két Samsung telefont először az indiai piacon teszik majd elérhetővé, utána érkezhet majd Európába is, de az sem elképzelhetetlen, hogy a csütörtöki bejelentést követően globálisan mindenhol elérhetővé válnak az újdonságok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.