Hirdetés

Megvan, mikor jöhet az M2 chippel szerelt iPad Pro



|

Egy jól ismert szivárogtató súgott a frissített iPad Pro megjelenési dátumáról és újdonságairól.

Hirdetés

Az Apple még tavaly tavasszal mutatta be az iPad-termékcsalád csúcsát jelentő iPad Pro-széria legújabb képviselőit, melyek fő attrakciója a MacBookokból átmentett M1 SoC volt. A brutális teljesítményt ígérő gépek leleplezése óta viszont már több izmosabb almás chip is piacra került, köztük az M1 Pro, az M1 Max és az M1 Ultra, illetve a nemrég befutott M2, így sokan számítanak egy újabb frissítésre.

Ezt sem a tavaszi, sem a nemrég lezajlott WWDC-s műsor nem hozta el, a Bloomberg hasábjaira író iparági bennfentes, Mark Gurman szerint azonban korai lenne lemondanunk az idei megjelenésről.

Hirdetés

Legutóbbi Power On hírlevelében ugyanis arról írt a szivárogtató, hogy értesülései szerint a cupertinóiak valamikor szeptemberben vagy októberben dobják piacra a 12,9 hüvelykes modell hatodik, illetve a 11 hüvelykes változat negyedik generációját. Gurman M2-es SoC-ot, az almás tabletekből még mindig hiányzó vezeték nélküli töltést és fejlettebb kamerát vár a ráncfelvarrástól.

A jelentés kapcsán érdemes megemlíteni, hogy az elmúlt napok során Gurman és két másik szivárogtató (Ross Young és Majin Bu) is arról adott hírt, hogy jövőre szintet lép az Apple, és kapuk egy teljesen új iPad Prót, méghozzá gigantikus, 14,1 hüvelykes méretben. Ha tehát hihetünk a legfrissebb pletykáknak, jövő ilyenkor már három prémium táblagéppel kísértik a pénztárcánkat a cupertinóiak, és mindegyikben az M2 SoC végzi majd a számításokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.