Hirdetés

Megvan, mikor jön az Apple következő termékleleplezése



|

A lovak közé dobják a gyeplőt a cupertinóiak, legalábbis valami ilyesmit ígér az esemény elnevezése.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja került sor az Apple California Streaming című online bemutatójára, melynek keretében az iPhone 13-ról, az Apple Watch Series 7-ről és két új iPadről is lerántották a leplet a cupertinóiak.

Már akkor is számítani lehetett rá, hogy a tavalyi receptet követve egy második eseményt is tart majd az almás márka, nemrég pedig meg is jelent a hivatalos meghívó, így már biztos, hogy Tim Cookék további újdonságokkal igyekeznek megszabadítani a népeket a spórolt pénzüktől.

Hirdetés

Az "Unleashed", azaz "Elszabadult" címmel érkező bemutatóra október 18-án, magyar idő szerint este 7 órakor kerül sor az Apple főhadiszállásán található Steve Jobs Theaterben, ám továbbra is üres nézőtérrel, online formában.

Ami az Unleashed lehetséges attrakcióit illeti, a korábbi pletykák alapján a Mac-vonal tuningja tűnik a legvalószínűbbnek, így akár erősebb MacBook Prót és Mac minit vagy egy nagyobb iMacet is kaphatunk. A szeptemberi esemény nagy hiányzója volt továbbá a sokak által várt AirPods 3, melynek felbukkanására így ezúttal is van némi esély. Biztosat persze csak a jövő hétfőn esedékes bemutató után tudunk majd, amiről természetesen még melegében beszámolunk nektek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.