Hirdetés

Megvan, mikor jön Európába a Realme megfizethető zászlóshajója



|

Már csak néhány nap van hátra az ünnepélyes rajtig.

Hirdetés

Az Oppót, a Vivót és a OnePlust is birtokló BBK Electronics legfiatalabb telefonmárkája, a 2018-ban alapított Realme Európában is egyre több vásárlót hódít meg, leginkább a vetélytársakat megszorongató árazásával.

Ezért is övezte nagy várakozás a gyártó legújabb csúcsmodelljét, a GT2-t és a környezetbarát (lebomló) hátlappal támadó GT2 Prót, a készülékek januári leleplezése azonban még csak a kínai piacnak szólt, és nem is derült fény belőle a globális rajt dátumára.

Hirdetés

Nemrég viszont a Realme bejelentette, hogy február 28-án hétfőn, az aznap induló barcelonai Mobile World Congressen tartja a GT2-széria nemzetközi bemutatóját. A mobilos iparág legnagyobb eseményének számító showt 7 kiállítási helyszínen 2000 cég részvételével rendezik meg.

A Realme GT2 6,62 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel érkezik, odabent pedig a Qualcomm előző generációs csúcs-chipje, a Snapdragon 888 5G dolgozik. A GT2 Pro viszont már az aktuális bajnokot, a Samsung Galaxy S22 amerikai változatában is ott lapuló SD 8 Gen 1 SoC-ot használja, 6,7 hüvelykes LTPO2 AMOLED panellel. Ezzel pedig fényerőben, felbontásban és a megjelenített színek mennyiségében is ráver az alapmodellre.

A csúcskivitel extráit persze meg is kell fizetni: habár az európai árak még nem ismertek, a kínai számokból kiindulva a Realme GT2-t 550, a GT2 Prót pedig 950 euró körüli áron dobhatják piacra. Ezzel egyik sem lenne kimondottan olcsó, a nagyobb nevű konkurensek hasonló specifikációjú ajánlataihoz képest viszont még így is foghatunk rajtuk egy kis uzsonnapénzt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.