Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk a Xiaomi új csúcskészülékeit



|

A gyártó nem titkolózik tovább, már nem kell sokat várnunk a Mi 11 erősebb változataira.

Hirdetés

A Xiaomi remek ár-érték arányú termékeivel a hazai piacon is egyre népszerűbb márka, még ha az újabb mobiljaik árazásánál tovatűnni látszik is a szerénységük. Jó példa erre a januárban megjelent Mi 11, melynek az alap (128 GB-os) verziójáért hivatalosan 299.000 forintot kell leszurkolnunk.

Aki viszont többet költene, annak jó hír, hogy nemrég ismertté vált a drágább Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra bemutatójának dátuma is.

Hirdetés

Az infót a Weibón kürtölte világgá a cég, a promóanyag szerint az online leleplezésre március 29-én kerül sor, magyar idő szerint délelőtt fél 11-kor. A Xiaomi Twitter-csatornáján #XiaomiMegaLaunch hashtaggel lengették be az eseményt, így bizonyára más termékeket is láthatunk majd.

Ami pedig a Mi 11 Prót és Ultrát illeti, a várakozások szerint mindkettő 120Hz-es AMOLED kijelzővel érkezhet, és ugyanaz a Qualcomm Snapdragon 888 chip dolgozik majd bennük, mint az alap Mi 11-ben. Az Ultra esetében 50/48/48 megapixeles kamerákról, 120-szoros digitális zoomról, hátoldali kijelzőről és 5000 mAh-os aksiról is szól a fáma, a Prónál pedig biztosnak tűnik, hogy a fő kamera abban is 50 megapixeles lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.