Hirdetés

Megvan, mikor mutatják be a OnePlus új csúcsmobilját



|

A Snapdragon legerősebb chipjével dobják piacra a OnePlus 10T-t.

Hirdetés

Az Oppo szárnyai alól kinőtt OnePlus ugyan még csak 9 éve van a piacon, de már korán nevet szerzett magának, köszönhetően a "zászlóshajó-gyilkosként" hirdetett készülékeinek, amelyek a rivális cégek csúcsmobiljaival megegyező teljesítményt kínáltak, azoknál jóval olcsóbb áron.

A lendületes kezdetek óta sajnos sokat szelídült a BBK Electronics kötelékébe tartozó márka agresszív árazási politikája, de még így is sokan ragaszkodnak a mobiljaikhoz, egyebek mellett a letisztult, hasznos funkciókat kínáló OxygenOS Android-variáns miatt. Nekik lehet remek hír, hogy hamarosan bemutatkozik a OnePlus új csúcskészüléke, a OnePlus 10T.

Hirdetés

A cég által megosztott hivatalos beharangozó szerint a leleplezésre augusztus 3-án kerül sor, magyar idő szerint délután 4 órakor. Az esemény különlegessége, hogy ez lesz a gyártó első fizikai bemutatója a OnePlus 7T 2019-es rajtja óta. Az ünnepélyes visszatérésnek a New Yor belvárosában található Gotham Hall ad majd otthont.

A OnePlus már most elárulta, hogy az új csúcsmobil a Qualcomm legfrissebb mobilos csúcsprocesszorával, a májusban debütált Snapdragon 8+ Gen 1-gyel érkezik, így a teljesítményére egész biztosan nem lesz panasz. A specifikáció többi részletére viszont csak pletykákból következtethetünk: 6,7 hüvelykes LTPO2 AMOLED kijelzőről, 8/12GB RAM-ról, 4800 mAh-s akkumulátorról és 150 W-os gyorstöltésről csiripelnek a madarak a 10T kapcsán.

A szivárogtató Evan Blass nemrég néhány állítólagos gyári rendert is megosztott a készülékről, amelyeket az indiai smartprix közölhetett először.

Hamarosan megtudjuk, hogy végül tényleg így mutat-e a OnePlus 10T.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.