Hirdetés

Megvan, mikor mutatkozik be a Google Pixel 7 és a Pixel Watch



|

A Google hivatalosan is kitűzte az új Pixel-termékek leleplezésének dátumát.

Hirdetés

A Google még a májusban tartott I/O fejlesztői konferencián harangozta be a Pixel 7/Pixel 7 Pro okostelefonok és a Pixel Watch okosóra érkezését, akkor azonban csupán ízelítőt kaptunk az új kütyükből, hagyva némi puskaport a későbbre időzített hivatalos bemutatóra is.

Az őszi szezon beindulásával pedig mozgásba lendült a marketinggépezet, a keresőóriás ugyanis nemrég bejelentette, hogy pontosan mikor kerít sort a 2022-es újdonságok ünnepélyes leleplezésére.

Hirdetés

A Twitteren megosztott tájékoztató alapján október 6-a lesz a nagy nap, s közép-európai idő szerint 16 órától kell a képernyőre tapadni, ha élőben szeretnénk figyelemmel kísérni az eseményt. A videós kedvcsinálót elnézve a MadeByGoogle című műsoron az új Pixel-mobilokról, a Pixel Watchról és a nyáron piacra dobott Pixel Buds Pro 2 vezeték nélküli fülesről lesz szó, hacsak nem tartogatnak valami meglepetést is.

A prototípusként már teszteken is megvillantott Pixel 7-széria egyébként nem ígérkezik túl izgalmasnak, mivel a dizájn lényegében marad a Pixel 6-nál látott vonalaknál, a kamerán és a házon belüli tervezésű Tensor-chipen azonban számíthatunk némi fejlődésre. Ami pedig a Pixel Watchot illeti, az eddig megosztott infók alapján az okosóra FitBit- és Google Home-integrációval támad majd, a pletykák pedig egy régebbi Samsung processzorról, 2 GB memóriáról és 32 GB tárhelyről szólnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.